Székesfehérvár Városportál adott hírt a Királyok és Szentek - Az Árpádok kora című kiállítást kísérő, a keresztény nemzeti egységet szimbolizáló kötet ünnepélyes bemutatásáról. 


Az M1 is ajánlja a Magyarságkutató Intézet vándorkiállítását amelyet a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából állítottunk össze, és Kárpát-medencében az óriási érdeklődés miatt egyszerre hat helyszínen, hat sorozat látható. 


A szekesfehervar.hu adott hírt a Magyarságkutató Intézet, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Szent István Király Múzeum együttműködésében megvalósult egyedülálló székesfehérvári tárlat, a „Királyok és Szentek – Az Árpádok kora” huszonötezredik megtekintőjének látogatásáról. 


Sokorópátka Község Önkormányzata, az 1100 lelkes település pedagógusai és civil egyesületek vezetői szervezték meg a Nemzeti Összetartozás Napi megemlékezést.


Nem állunk meg: 32 település, 50 helyszínén, több mint százezren tekintették meg a Magyarságkutató Intézet Trianon előzményeit, a trianoni döntést, és annak százéves hatásait bemutató, 24 részből álló, komplex történelmi plakátkiállítását„Királyok és Szentek: az Árpádok kora” című kiállítás páratlan gazdagságú kiállítási anyagával minden történelemtanár és történelmet tanuló diák számára kihagyhatatlan látnivaló."


Újabb állomásán a Magyarságkutató Intézet Trianon plakátkiállítása. Székelyudvarhely után a Felcsíki-medence települése, Csíkdánfalva ad otthont Intézetünk a trianoni békediktátum 101. évfordulója alkalmából készített történelmi tablósorozatának. 


Egyedülálló, a Szent királyok nemzetségét bemutató történelmi kiállítás Székesfehérváron Királyok és Szentek - Az Árpádok kora néven


Jöjjön el az Árpádokhoz! "Királyok és szentek. Az Árpádok kora" nagyszabású székesfehérvári kiállítást ajánlja: Rékasi Károly színművész - a kiállítás 2022. mácius 18. és június 15-e között látható!