Trianon roll up kiállítás Pannonhalmán

Az M1 is ajánlja a Magyarságkutató Intézet vándorkiállítását amelyet a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából állítottunk össze, és Kárpát-medencében az óriási érdeklődés miatt egyszerre hat helyszínen, hat sorozat látható. 

A tárlat az első világháború és a Trianoni békeszerződés közötti időszakot foglalja magában. Látogatható: 2022.06.10.-12-ig 10 és 16 óra között. Látogatható: 2022.06.10.-12.-ig 10 és 16 óra között.
Helyszín: Kazinczy Ferenc Művelődési Ház kisterme, Pannonhalma 
A belépés díjtalan!

Témában ajánljuk még:
A LEGSÚLYOSABB CSAPÁS EGY EZER ÉVES ÁLLAMRA, ÉS AZ UTÁNA KÖVETKEZŐ 100 ÉV TÖRTÉNETE - a Magyarságkutató Intézet a Nemzeti Összetartozás napjára készített 6 részes rövid filmsorozattal segít megérteni a Magyarország testére és lelkére kiszabott halálos ítéletet és az elmúlt száz évet, napjainkig.

https://fb.watch/dAcn9dWmFJ/

A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁSRA HELYEZVE A HANGSÚLYT, EMELT FŐVEL TEKINTHETÜNK A JÖVŐRE, HOGY A XXI. SZÁZAD A MAGYARSÁG SIKERES ÉVSZÁZADA LEGYEN" - mondta el Dr. Vizi László Tamás, Intézetünk tudományos főigazgató-helyettese a kaposvári Berzsenyi parkban Szita Károly polgármester meghívására a Nemzeti Összetartozás Napján megtartott emlékbeszédében

https://fb.watch/dAcsboeFd2/