Kassai Lajos

A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Kassai Lajos, a Magyarságkutató Intézet együttműködő partnere, íjkészítő és a hazai lovasíjászat megteremtője a sportág születéséről és elterjedéséről beszélt.


A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Sashalmi-Fekete Tamás, az intézet Történeti Kutatóközpontjának ügyvivő szakértője tartott előadást.

Sashalmi-Fekete Tamás

Győrffy-Villám András

A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Győrffy-Villám András agrármérnök, egyetemi docens és lovas szakíró tartott előadást.


A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Dr. Hoppál K. Bulcsú filozófus, teológus, az intézet Eszmetörténeti Kutatóközpontjának munkatársa összehasonlította a csíksomlyói és a gyimesbükki pünkösdi búcsút.

Dr. Hoppál K. Bulcsú

Kiss Attila

A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Kiss Attila, a Zengő Nyíl Történelmi Íjász Iskola és Kísérleti Régészeti Műhely elnöke tartott előadást. Elmondta, egyik legfőbb kutatási területe a népvándorláskori íjász és lovas felszerelés vizsgálata.


A Magyarságkutató Intézet Hagyományok éltetik a nemzetet konferenciáján Ézsiás Vencel, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség huszár őrnagya és elnöki tanácsadója tartott előadást.
Ézsiás Vencel