Varga Endre László

A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Varga Endre László történész az 1918–1920-as évek magyar­–lengyel politikai és katonai kapcsolatait mutatta be a legújabb kutatások tükrében.


A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Dr. Illik Péter Ferenc, az intézet Történeti Kutatóközpontjának tudományos munkatársa A. G. M. Abbing holland postamester a trianoni traumáról kifejtett gondolatairól beszélt.

 Trianon konferenciáján Dr. Illik Péter Ferenc

 Trianon konferenciáján Jeney János

A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Jeney János, az intézet tudományos segédmunkatársa a trianoni békediktátum aláírását megelőző román térképhamisításokról tartott előadást.


A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Dr. Fazakas Zoltán József, az intézet szakmai és operatív főigazgató-helyettese az 1878. évi berlini szerződés és az 1919. évi párizsi kisebbségvédelmi szerződés alkotmányjogi értelmezéséről beszélt.

Trianon konferenciáján Dr. Fazakas Zoltán József

Szidiropulosz Archimédesz

A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Szidiropulosz Archimédesz történész, szociológus, a Trianon Kutatócsoport tudományos munkatársa a görög Trianonról (1919-1923), annak előzményeiről és hatásairól beszélt előadásában.


A Magyarságkutató Intézet Trianon konferenciáján Babucs Zoltán, a Trianon Kutatócsoport vezető kutatója az 1918–1919-es román-magyar háborúról beszélt.

Trianon konferenciáján Babucs Zoltán,