Székesfehérvár Városportál adott hírt a Királyok és Szentek - Az Árpádok kora című kiállítást kísérő, a keresztény nemzeti egységet szimbolizáló kötet ünnepélyes bemutatásáról. 


A szekesfehervar.hu adott hírt a Magyarságkutató Intézet, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Szent István Király Múzeum együttműködésében megvalósult egyedülálló székesfehérvári tárlat, a „Királyok és Szentek – Az Árpádok kora” huszonötezredik megtekintőjének látogatásáról. 


Egyedülálló, a Szent királyok nemzetségét bemutató történelmi kiállítás Székesfehérváron Királyok és Szentek - Az Árpádok kora néven


„Királyok és Szentek: az Árpádok kora” című kiállítás páratlan gazdagságú kiállítási anyagával minden történelemtanár és történelmet tanuló diák számára kihagyhatatlan látnivaló."


Jöjjön el az Árpádokhoz! "Királyok és szentek. Az Árpádok kora" nagyszabású székesfehérvári kiállítást ajánlja: Rékasi Károly színművész - a kiállítás 2022. mácius 18. és június 15-e között látható! 


Az Aranybulla megjelenésének 800. évfordulója alkalmából a Székesfehérváron megnyílt nagyszabású, felbecsülhetetlen értékű leleteket felvonultató "Királyok és Szentek - Az Árpádok kora" című tárlatról a kiállítás kurátora, Intézetünk Régészeti Kutatóközpontjának igazgatója, Makoldi Miklós számolt be a Hír TV "Mozaik" című műsorában.


A magyarság és a Turul-dinasztia 400 évét felölelő, benne az államalapítással, a magyar szentekkel, a tatárjárással, az ország újraépítésével, 12 országból, egyedülálló Árpád-kori 700 tárgyat bemutató tárlat minden nap látogatható!


A Magyarságkutató Intézet, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Szent István Király Múzeum közös szervezésében eleddig soha nem látott léptékű kiállítás nyílt meg Székesfehérvárott az Árpádokról és az Árpád-házi szentekről. 


A Magyar Nemzeti Múzeum, Szent István Király Múzeum és a Magyarságkutató Intézet közös szervezésében megvalósuló "Királyok és Szentek. Az Árpádok kora" kiállítás eddig még soha nem látott, az Árpád-ház uralkodóinak történelmét bemutató nagyszabású tárlat. 


Makoldi Miklós, a "Királyok és Szentek. Az Árpádok kora" kiállítás kurátora, a Magyarságkutató Intézet Régészeti Kutatóközpontjának igazgatója a Hír TV-t vezette körbe az eddig még soha nem látott, a szent királyok nemzetségének örökségét bemutató tárlat 0. napján.