Köő Artúr, a Magyarságkutató Intézet Történeti Kutatóközpontjának tudományos segédmunkatársa a terület-és emberveszteségekről valamint azok következményeiről tartott előadást a Trianon 2020 konferencián.


Dr. habil. Miklós Péter PhD, a Szegedi Tudományegyetem docense, a hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetője Trianon és a katolikus egyház kapcsolatáról tartott előadást a Trianon 2020 konferencián.


Dr. habil. Tóth Imre PhD, a Soproni Múzeum igazgatója és a Pécsi Tudományegyetem egyetemi docense a kollektív helytállás példájaként Sopronra mint a leghűségesebb városra tért ki előadásában a Trianon 2020 konferencián.


Dr. Olasz Lajos PhD, a Szegedi Tudományegyetem docense Horthy Miklósról és a Szeged-Siófok-Budapest háromszög tanulságairól beszélt a Trianon 2020 konferencián.


Dr. habil. Ujváry Gábor CSc, főiskolai tanár, a VERITAS intézetvezetője Trianon kulturális következményeiről tartott előadást a Trianon 2020 konferencián.


Dr. Vizi László Tamás PhD, a Magyarságkutató Intézet tudományos főigazgató-helyettese az Apponyi és a Benárd vezette versailles-i delegációról beszélt a Trianon 2020 konferencián.


Dr. Nagy Szabolcs, egyetemi oktató, a Veszprém Megyei Levéltár igazgatóhelyettese Kratochvil Károlyról és a Székely Hadosztályról tartott előadást a Trianon 2020 konferencián.


Dr. Raffay Ernő CSc, intézetünk tudományos tanácsadójának előadása.


Prof. Dr. habil. Gulyás László, intézetünk Történeti Kutatóközpontjának tudományos tanácsadója Károlyi Mihály lehetséges megítéléseiről tartott előadást a Trianon 2020 konferencián.


A Trianon 2020 konferencia levezető elnöke Prof. Dr. habil. Szávai Ferenc, a Károli Gáspár Református Egyetem tanára, a Kaposvári Egyetem címzetes rektora volt. Az első előadást Dr. Nánay Mihály PhD, a Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöke tartotta IV. Károlyról.