Röpülő falu című novellájának filmes adaptáció borítókép

A Magyarságkutató Intézet Nyitott ház rendezvénysorozatának keretében ezúttal filmvetítéssel egybekötött kerekasztal-beszélgetés részesei lehetnek az érdeklődők június 20-án, 18 órai kezdettel.


A hunok nyomában címmel immár a negyedik részéhez érkezett a Magyarságkutató Intézet kerekasztal-sorozata. A június 11-én 18 órakor kezdődő eszmecserén ezúttal a hun kor régészeti emlékeiről lesz szó.

 hunok nyomában borítókép

Magyar királylányok Európa udvaraiban borítókép

Folytatódik a Magyarságkutató Intézet kerekasztal-sorozata az Európa udvaraiba került és új hazájukban civilizatórikus szerepet betöltő magyar királylányokról.


Egy archiregnum alapítása címmel folytatódik a Magyarságkutató Intézet kerekasztal-sorozata. A Szent Korona Eszme/Tan keretében május 9-én 18 órai kezdettel szintén neves előadók osztják meg gondolataikat az égi eredetű, felsőbb királyságról, ahol a törvényeket maga a Feljebbvaló jelöli ki.

Egy archiregnum alapítása borítókép

Magyar királylányok Európa udvaraiban borítókép

Ezzel a címmel indít kerekasztal-sorozatot a Magyarságkutató Intézet. A beszélgetésekkel valódi időutazásra hívjuk az érdeklődőket, régmúlt időkre tekinthetünk vissza. Május 16-án 18 órai kezdettel elsőként az új országát válságos időkben védelmező és újjáépítő Árpád-házi Szent Kinga királyi hercegnőről, a lengyel és litván nép szentjéről lesz szó, aki idegen földön mindvégig megőrizte kötődését hazájához.


Több vendéget sajnos már nem tudunk fogadni az április 16-i Abasár konferencián, ezért a regisztrációt lezártuk. Várjuk jelentkezésüket számos rendezvényünk bármelyikére!

Abasári konferencia lezárult borítókép